Laagste prijsgarantie

Gegarandeerd altijd de laagste prijs bij Van Haren Motorparts!

Bij Van Haren Motorparts hebben we dag in, dag uit de aller-, aller-, allerlaagste prijs. Onze lage prijzen gelden 365 dagen per jaar. Je mag al onze artikelen erop natrekken. Kijk, zo kun je jouw project of reparatie voordelig starten! En mocht je op wonderbaarlijke wijze tóch ergens een lagere prijs vinden? Dan bieden wij dat product metéén voor dezelfde prijs aan. En omdat jij zo scherp bent, krijg je nog eens 10% extra voor de tip. Hand erop.

Geen lokkertjes:

Speciale aanbiedingen promoten, maar ter compensatie de prijzen van andere artikelen ophogen? Daar doen wij niet aan mee. Bij Van Haren Motorparts zijn niet 5 of 10 artikelen voordelig, maar ons complete assortiment is voorzien van de laagste prijs.

Altijd voordelig!

We zijn in de lente niet goedkoper dan in de zomer. Bij ons vind je namelijk dag in, dag uit de laagste prijs. Bij ons is het in feite elke dag feest, en hoef je niet op speciale aanbiedingen te wachten. Wij zijn altijd de voordeligste. Gegarandeerd!

Geen uitzondering:

Eerlijk is eerlijk: Bij ons ruime assortiment kan het heus wel eens gebeuren dat een product (tijdelijk) elders goedkoper aangeboden wordt. Maar een belofte bestaat bij ons nooit uit loze woorden en daarom kun je altijd gebruikmaken van onze prijs garantie. Dat wil zeggen:

Prijsgarantie aanvragen, zo werkt het:

Stap 1: Bekijk onze richtlijnen en meld de door jou gevonden prijs:

  • Gebruik bij online bestellingen ons contactformulier. Kies hier de optie “Laagste prijsgarantie” en geef daar duidelijk aan waar je het product voor een lagere prijs hebt gevonden door middel van een directe link. Geef hier ook uw klantgegevens en contact informatie op. Als u al een bestelling geplaatst heeft kunt u ook uw bestelnummer doorgeven.

Stap 2: We controleren de prijs zo snel mogelijk.

Stap 3: Als alles klopt, krijg je het bedrag direct terugbetaald via dezelfde betaalwijze die gebruikt is in de online bestelling.